Tietosuojaseloste

1. Yleiset säännökset

1.1. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja varastoinnin periaatteita. Henkilötietoja käsittelee ja tallentaa Nahkatohtori.com , joka on henkilötietojen rekisterinpitäjä (jäljempänä rekisterinpitäjä).

1.2. Tässä tietosuojakäytännössä rekisteröidyllä tarkoitetaan asiakasta tai muuta luonnollista henkilöä, jonka henkilötietoja rekisterinpitäjä käsittelee.

1.3. Tässä tietosuojakäytännössä asiakkaalla tarkoitetaan ketään, joka ostaa tavaroita tai palveluja rekisterinpitäjän verkkosivustolta.

1.4. Rekisterinpitäjä noudattaa lainsäädännön mukaisia ​​henkilötietojen käsittelyyn liittyviä periaatteita ja muun muassa käsittelee henkilötietoja laillisella, oikeudenmukaisella ja turvallisella tavalla. Rekisterinpitäjä voi vakuuttaa, että henkilötietoja on käsitelty lainsäädännön säännösten mukaisesti.

2. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja varastointi

2.1. Rekisterinpitäjän keräämät, käsittelemät ja tallentamat henkilötiedot on kerätty sähköisesti, pääasiassa verkkosivuston ja sähköpostin kautta.

2.2. Jakamalla henkilötietojaan rekisteröity henkilö antaa rekisterinpitäjälle oikeuden kerätä, järjestää, käyttää ja hallinnoida tietosuojakäytännössä määriteltyä tarkoitusta varten henkilötietoja, jotka rekisteröity jakaa suoraan tai epäsuorasti rekisterinpitäjän kanssa ostaessaan tavaroita tai palveluja verkkosivustolla.

2.3. Rekisteröity on vastuussa lähettämiensä tietojen tarkkuudesta, oikeellisuudesta ja eheydestä. Tietoisesti väärien tietojen toimittamista pidetään yksityisyyden suojan rikkomisena. Rekisteröidyn on ilmoitettava välittömästi rekisterinpitäjälle kaikista muutoksista toimitettuihin tietoihin.

2.4. Rekisterinpitäjä ei ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat rekisteröidylle tai kolmannelle osapuolelle väärän tiedon toimittamisen seurauksena.

3. Asiakkaiden henkilötietojen käsittely

3.1. Rekisterinpitäjä voi käsitellä seuraavia rekisteröidyn henkilötietoja:

3.1.1. Etunimi;

3.1.2. Sukunimi;

3.1.3. Puhelinnumero;

3.1.4. Sähköpostiosoite;

3.1.5. Toimitusosoite;

3.2. Edellä mainitun lisäksi rekisterinpitäjällä on oikeus kerätä asiakasta koskevia tietoja, jotka ovat saatavilla julkisissa rekistereissä.

3.3. Oikeusperusta henkilötietojen käsittelyn yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a, b, c ja f alakohdassa:

a) rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

b) käsittely on välttämätöntä sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka rekisteröidy on osapuolena, tai jotta voidaan ryhtyä toimiin rekisteröidyn pyynnöstä ennen sopimuksen tekemistä;

c) käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän laillisen velvoitteen noudattamiseksi;

f) käsittely on välttämätöntä rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi jos kyseiset edut syrjäyttävät rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet, jotka edellyttävät henkilötietojen suojaa, erityisesti missä rekisteröity on lapsi.

3.4. Henkilötietojen käsittely käsittelyn tarkoituksen mukaisesti:

3.4.1. Käsittelyn tarkoitus - turvallisuus ja turvallisuus
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.2. Käsittelyn tarkoitus - tilausten käsittely
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.3. Käsittelyn tarkoitus - verkkokauppapalvelujen toiminnan varmistaminen Henkilötietojen säilytyksen
enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.4. Käsittelyn tarkoitus - asiakashallinta
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.5. Käsittelyn tarkoitus - rahoitustoiminta, kirjanpito
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.6. Käsittelyn tarkoitus - markkinointi Henkilötietojen säilytyksen enimmäiskesto laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti


3.5. Rekisterinpitäjällä on oikeus jakaa asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten käsittelijöille, kirjanpitäjille, kuljetus- ja kuriiriyrityksille, siirtopalveluja tarjoaville yrityksille. Rekisterinpitäjä on vastuussa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterinpitäjä välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot käsittelijälle Maksekeskus AS: lle, Syripe:lle ja PayPal:lle

3.6. Rekisterinpitäjä käsittelee ja tallentaa rekisteröidyn henkilötietoja toteuttamalla organisatoriset ja tekniset toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötiedot on suojattu vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, muuttamiselta, paljastamiselta ja muulta laittomalta käsittelyltä.

3.7. Rekisterinpitäjä tallentaa rekisteröidyn tiedot käsittelyn tarkoituksesta riippuen, mutta enintään viisivuotta.

4. Rekisteröidyn oikeudet

4.1. Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa ja tutkia niitä.

4.2. Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoja henkilötietojensa käsittelystä.

4.3. Rekisteröidyllä on oikeus muuttaa tai korjata virheellisiä tietoja.

4.4. Jos rekisterinpitäjä käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja tämän antaman suostumuksen perusteella, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

4.5. Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakastukeen.

5. Loppusäännökset

5.1. Nämä tietosuojaehdot on laadittu luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti, ja direktiivin 95/46 / EY (yleinen tietosuoja-asetus), Viron tasavallan henkilötietosuojalain sekä Viron tasavallan ja Euroopan unionin lainsäädännön kumoamisesta.

5.2. Rekisterinpitäjällä on oikeus muuttaa tietosuojaehtoja osittain tai kokonaan ilmoittamalla rekisteröidyille muutoksista www.nahkataikuri.com palvelun kautta.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Päivitetty 1.1.2024

Toimitus ja sitä koskevat säännökset

Kaikki tuotteet on tullataan EU:n talous alueelle Furniture Clinicin toimesta joten mitään lisämaksuja tai tullaus toimenpiteitä ei tilaajan tarvitse tehdä tai maksaa tilatessa, ostoskorin loppusumma on se maksu jonka kokonaisuudessaan maksat.
- Tuotteiden mukana ei toimiteta paperisia käyttöohjeita vaan ne löytyvät jokaisen tuotteen tuotesivuilta ja tilausvahvistuksen mukana tulee linkki tarkempiin maalausohjeisiin jotka voi tulostaa tarvittaessa.
-Tuotehinnat näkyvät jokaisen tuotteen tuotekuvauksessa tai tuotevalikossa sekä toimituskulut kassalla ennen maksamista.

- Toimitusaika: arvioitu toimitusaika tuotteille on joko mainittu erikseen tuotesivulla tai se on 4-7 arkipäivää, se ei siis ole luvattu toimitusaika vaan arvio. Mallipala tilauksissa ja muissa erikoistoimituksissa erilliset toimitusajat tuotesivuilla.
Mikäli paketti ei ole saapunut 14. arkipäivän sisällä noudettaviksi olisi hyvä ottaa yhteyttä meihin niin teemme siitä kyselyn kuljetusliikkeelle. Mikäli paketti katoaa matkalla noutopisteeseenne eikä saavu teille 30. Päivässä lähetyspäivästä lähetämme teille uudet tuotteet veloituksetta, poissulkien lähetykset joita ei ole noudettu ja ne ovat tämän jälkeen kadonneet silloin katoaminen ei kuulu enään meille emmekä vastaa katoamisesta tässä tapauksessa.
Noutamatta jäänyt paketti ja sen jälkeen tapahtunut katoaminen ei siis kuulu korvauksemme piiriin, samoin jos tilaukseen on annettu vääriä tietoja puh.nro, osoitetiedot, nimitiedot ja pakettia ei ole noudettu näistä syistä johtuen.
Näissä tapauksissa paketin katoaminen siirtyy asiakkaan ja postin väliseksi asiaksi koska emme ole tilanneet kuljetusta joka kuljettaa paketin pois noutopisteestä, paketti ei myöskään palaudu meille vaan se päätyy yleensä postin perillesaamattomiin lähetyksiin. Paketin uudelleen kuljetuksista noutopisteeseen posti laskuttaa yleensä 8-15€ riippuen paketin koosta ja paketin kadotessa posti korvaa tuotteet kilohinnan mukaan 10€/kg.

Mikäli paketti on toimitettu väärään noutopisteeseen ota yhteyttä Postiin niin he ohjaavat sen oikeaan noutopisteeseen tai neuvovat asian selvityksessä sillä Posti tekee loppujakelun asiakkaalle suomessa ja uudelleenohjaus on maksullinen palvelu.
Tarkista myös omapostisi asetukset sillä jos sinulla on valittuna jokin noutopiste siellä niin Posti toimittaa pakettisi aina sinne riippumatta siitä minkä osoitteen annat meille, jos haluat pakettisi eri osoitteeseen poista noutopisteasetus omapostisi asetuksista ennen tilausta.

Nouda paketti ajoissa kun saat ilmoituksen tai kuljetusliikkeet palauttavat lähetyksen omiin selvityskeskuksiinsa ja sieltä toimitus teille uudelleen on maksullinen palvelu(yleensä 8-15€) joka asiakkaan tulee itse maksaa, noutamaton paketti ei siis palaudu koskaan meilleJos et ehdi tai pysty noutamaan pakettia 7vrk sisään postin noutopisteestä voit ostaa postin sivuilta lisää säilytysaikaa.

Paketin takaisin saaminen noutopisteeseenne voi viedä aikaa helposti n.2-4viikkoa. Paketin seurantaa myös päivittyy yleensä teksti: ei voitu toimittaa asiakkaalle, eikä palauttaa lähettäjälle.
Ota tässä tapauksessa postiin yhteyttä lomakkeella: www.posti.fi/perillesaamaton. Teemme sivuston ylläpitäjänä myös tarvittavat ilmoitukset kuljetusliikkeelle, koska aina vastaanottaja ei pysty ilmoittamaan kaikista muutoksista.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei siis peruuta tilausta eikä oikeuta rahojen palautukseen. Jos tuotteiden palautuksista sovitaan erikseen pakettinne noudon jälkeen niin katso palautusohjeita alempaa.

Mikäli pakkauksesta puuttuu jotain on siitä ilmoitettava heti (max.5vrk) kun vastaanottatte tuotteet ja laitettava valokuva tuotteista paketteineen meille jos pyydämme sitä.

- Kuljetuksessa vaurioitunut lähetys: Tee HETI noutopisteessä vahinkoilmoitus, ota valokuvat paketista ja sisällöstä ja ota vahingosta kuittaus asiakaspalvelijalta, tarvitsemme tätä asian jatkokäsittelyssä ehdottomasti.

- Tuotteet valmistetaan ja pakataan pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä, poislukien mallipalasta valmistettavat maalit.
-Eri toimitusaikoja sisältävät tuotteet samalle asiakkaalle toimitetaan hitaamman tuotteen mukaan. Emme vastaa/korvaa kuljetutusyhtiöden UPS, Fedex, DHL, Royal Mail, Posti Oyj:n, Matkahuollon, Tullin, lakkojen ym. toimituksen viivästymisestä aiheutuneita kuluja, koska tälle me emme sivuston ylläpitäjänä mahda mitään.

Tuotteiden kuvat ovat mallikuvia esim. jokin tuotekuva voi olla vain viitteellinen mallikuva ja suurin osa tuotteista on pullotettu/pakattu erilaisiin pulloihin/purkkeihin kuin kuvissa tai mihin valmistaja on tuotteen pakannut, itse tuotesisältö on kuitenkin sama kuin alkuperäistuote. 
Samaa ainetta sisältävät tuotteet saatetaan yhdistää isompiin pulloihin samassa/saman tilaajan tilauksessa esim. Tilaus 2x50ml saatetaan yhdistetää yhteen 100ml pulloon tai 3x60ml voidaan pakata 230ml pulloon. Jos jokin tuotekoko, pakkaus ym. on sinulle erittäin tärkeä jossain tuotteessa esim. fyysinen koko ulkomittojen puolesta, alkuperäispakkaus ym. niin kysy siitä aina ennen tilausta. Tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi, palautusten maksusta ja toimituksesta voit lukea alempaa.

Tilausten muutokset ja peruutukset

Tilausten muuttaminen tilauksen teon jälkeen onnistuu vain siinä tapauksessa jos tuotteita ei ole vielä valmistettu tai noudettu ja yhteydenotto tavoittaa meidät ennen sitä. 
Värikartan ja tuotekuvien värisävyt ovat suuntaa antavia viitekuvia ja autokohtaisissa sävyissä tarkista autosi sävy aina sisustan värinrolla älä osta väriä värikarttojen mallikuvien perusteella.

Jos sinulla on epäselvyyttä värin tai tuotteen kanssa ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä. Autojen merkkikohtaiset sävyt tehty ns.uusia autoja vastaaviksi joten jos penkkisi on tummunut/kulunut/likainen tai siinä käytetty joskus värjääviä balsameita, värillisiä nahanhoito, ym. aineita väri ei välttämättä ole enään sama kuin se on uutena ollut, samoin aurinko myös muuttaa useita sävyjä paljon jo muutamassa vuodessa.

Mallipala, teetä oma sävy tilauksissa on mallipala aina toimitettava meille ohjeiden mukaan. Mikäli mallipalaa ei toimiteta tai se on vääränlainen väri valmistetaan vain arviona esim. Valokuvasta ja sävyä ei voida taata oikeaksi hyväksyt tämän tekemällä tilauksen.

Mikäli mallipalatilaus joudutan perumaan siitä veloitetaan tilauksen valmistelu ja maksun palautuskulu yhteensä 10€
, varmista siis ennen tilausta että pystyt toimittamaan mallipalan kooltaan 1x4cm tai 2x2cm tai varmistat etukäteen RAL koodilla olevan maalin saatavuuden. Mallipalan  on vastattava tilauksessa antamaasi auton varustekoodia tai tilauksesta peritään lisämaksu ja tilaus muutetaan vakiovärien hinnaston mukaiseksi tilaukseksi.

Maalit ym.tuotteet sävytetään/pakataan asiakkaan valitseman värisävyn/pullokoon mukaan ja tuotteilla ei ole ns.suomen kuluttajasuojalakiin perustuvaa automaattista palautus/perutuusoikeutta, koska tuote ja tuotekoko yksilöidään aina asiakkaalle ja valmistetaan tilauksesta. Tuotteilla ei ole ilmaista peruutus tai palautusoikeutta ja sovituissa palautuksissa tulee maksaa myös tullimaksut ja UK alv. Tilauksissa sovelletaan lähtömaan(UK) kuluttajasuojalakeja. 
Mikäli tuotteiden palautuksesta kuitenkin sovitaan erikseen asiakkaan kanssa, palautus tapahtuu alla mainituin tavoin ja yhteydenotot tulee ottaa yhteydenotto lomakkeen kautta ennenkuin palautat tuotteita.

Tuotteiden palautuksessa/vaihdossa tulee ostajan (asiakkaan) maksaa aina palautuskulut,  tullimaksut(UK), Alv 20%(UK) eli palautuspaketti tulee lähettää DDP ehdolla, lähetysmaksuja/tullimaksuja ei palauteta, palautuksen maksaa asiakas kokonaisuudessaan, jos tuote palautetaan tullaamatta tai tullauspaperit on täytetty virheellisesti se ei saavu meille emmekä voi palauttaa tilauksesta rahoja.

Palautus esim. omapostin kautta tehtynä alk. 21,90€-22,90€ S tai M paketti, ei vaaralliset aineet ja palautuksessa tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jolloin sovimme palautuksesta. Varmista myös Postilta että pystyt lähettämään palautuksen niin että lähettäjä(asiakas) maksaa tullauksen, jos tämä ei ole mahdollista käytä kuriirikiikkeitä UPS, DHL ym. 
Suosittelemme palautuksiin UPS:n palvelua koska he hoitavat silloin kaiken paperityön/tullauksen ja saatte heiltä ohjeet mitä liitteitä heille tulee toimittaa, yleensä sinne tarvitaan: kauppalasku/ostokuitti, tuoteluettelo, alkuperämaa ym.

Palauttaessa Postin kautta tulee täyttää seuraavat liiteasiakirjat:

Paketit: Osoitekortti, tulliluettelo CN23, 3 kpl kauppalaskuja(kuitti). Liiteasiakirjat täytetään englanniksi.

Huomioi lisäksi, että Tullin sähköinen vienti-ilmoitus tulee tehdä yllä olevien lisäksi, mikäli lähetyksen arvo on yli 1000€, tai jos lähetyksessä on jotain tullirajoitusten alaista tavaraa

Vaarallisten aineiden kohdalla on käyttettävä aina kuriiripalveluita UPS, DHL ym. Kuriiripalveluiden hinnat vaihtelevat painon, paketin koon ja sisällön mukaan.

Palautus on tehtävä 14vrk kuluessa ja tuotteen oltava uudelleen uutena myytävissä.
Maksupalautus tai vaihtohinta tulee vain itse tuotteesta(ei siis postin, kuriiripalveluiden kuljetus/tullikuluista/Alv, ym.kuluista) ja se tehdään tuotteen meille saavuttua 14vrk sisään.
 
Rahojen palautukset

Maksunvälittäjän veloittamat rahanpalautuskulut vähennetään palautussummasta aina kun kyseessä on koko tilauksen peruminen tai osittainen palautus. (Maksekeskus 5€, Stripe 5€, PayPal 6€) tilausten peruuntuessa. Palautukset saapuvat maksamallenne maksutavalle keskimäärin 14.arkipäivän aikana.

Maksujen prosessoinin, välityksen ja siitä kerätytyt tiedot hoitaa Maksekeskus AS, Stripe ja PayPal, verkkokauppa ei kerää eikä verkkokaupalle näy mitään maksuihin liittyviä tietoja.

Yleensä annamme alennuskoodin jolla asiakas voi tilata vastaavat tuotteet jos on tilattu esim. väärä maalisävy ja tällöin palautuksesta ei mene maksun palautuskuluja. 

Stripe Checkout maksut: Jos tilausta ei makseta tilauksen jälkeen se peruuntuu tunnin sisään eikä sitä enään tule maksaa, peruutuksesta saat myös ilmoituksen sähköpostilla. Älä maksa enään sen jälkeen saamallasi maksulinkillä vaan luo uusi tilaus. 

Suomen Posti antaa usein virheellistä tietoa ilmaisista palautuksista ym. Joten luethan toimitusehdot tarkkaan. Kyseessä on EU:n ulkopuolelta tilattu/toimitettava tuote, johon sovelletaan lähtömaan (Iso-Britanian) lakeja ja palautuksissa on otettava huomioon UK:n tulli ja alv maksut jotka palauttajan tulee maksaa.

Reklamaatiotapauksissa asiakkaan on toimitettava tuote meille omalla kustannuksellaan tutkimuksiin ja reklamaation päätöksestä riippuen palautuskulut joko palautetaan tai ne jäävät asiakaan maksettaviksi. Reklamaatiota ei pystytä käsittelemään jos asiakas ei suostu toimittamaan reklamaation kohteena olevaa tuotetta tarkastukseen. Mikäli tuotteessa ei todeta esim. vikaa laitevalmistajan, maalinvalmistajan yms. toimesta ja asiakas haluaa tuotteen tämän jälkeen itselleen lähetyskulut maksaa asiakas. 

Tilaamalla tuotteet hyväksytte nämä toimitusehdot ja tietosuojan.