Tietosuojaseloste

1. Yleiset säännökset

1.1. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja varastoinnin periaatteita. Henkilötietoja käsittelee ja tallentaa Nahkatohtori.com , joka on henkilötietojen rekisterinpitäjä (jäljempänä rekisterinpitäjä).

1.2. Tässä tietosuojakäytännössä rekisteröidyllä tarkoitetaan asiakasta tai muuta luonnollista henkilöä, jonka henkilötietoja rekisterinpitäjä käsittelee.

1.3. Tässä tietosuojakäytännössä asiakkaalla tarkoitetaan ketään, joka ostaa tavaroita tai palveluja rekisterinpitäjän verkkosivustolta.

1.4. Rekisterinpitäjä noudattaa lainsäädännön mukaisia ​​henkilötietojen käsittelyyn liittyviä periaatteita ja muun muassa käsittelee henkilötietoja laillisella, oikeudenmukaisella ja turvallisella tavalla. Rekisterinpitäjä voi vakuuttaa, että henkilötietoja on käsitelty lainsäädännön säännösten mukaisesti.

2. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja varastointi

2.1. Rekisterinpitäjän keräämät, käsittelemät ja tallentamat henkilötiedot on kerätty sähköisesti, pääasiassa verkkosivuston ja sähköpostin kautta.

2.2. Jakamalla henkilötietojaan rekisteröity henkilö antaa rekisterinpitäjälle oikeuden kerätä, järjestää, käyttää ja hallinnoida tietosuojakäytännössä määriteltyä tarkoitusta varten henkilötietoja, jotka rekisteröity jakaa suoraan tai epäsuorasti rekisterinpitäjän kanssa ostaessaan tavaroita tai palveluja verkkosivustolla.

2.3. Rekisteröity on vastuussa lähettämiensä tietojen tarkkuudesta, oikeellisuudesta ja eheydestä. Tietoisesti väärien tietojen toimittamista pidetään yksityisyyden suojan rikkomisena. Rekisteröidyn on ilmoitettava välittömästi rekisterinpitäjälle kaikista muutoksista toimitettuihin tietoihin.

2.4. Rekisterinpitäjä ei ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat rekisteröidylle tai kolmannelle osapuolelle väärän tiedon toimittamisen seurauksena.

3. Asiakkaiden henkilötietojen käsittely

3.1. Rekisterinpitäjä voi käsitellä seuraavia rekisteröidyn henkilötietoja:

3.1.1. Etunimi;

3.1.2. Sukunimi;

3.1.3. Puhelinnumero;

3.1.4. Sähköpostiosoite;

3.1.5. Toimitusosoite;

3.2. Edellä mainitun lisäksi rekisterinpitäjällä on oikeus kerätä asiakasta koskevia tietoja, jotka ovat saatavilla julkisissa rekistereissä.

3.3. Oikeusperusta henkilötietojen käsittelyn yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a, b, c ja f alakohdassa:

a) rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

b) käsittely on välttämätöntä sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka rekisteröidy on osapuolena, tai jotta voidaan ryhtyä toimiin rekisteröidyn pyynnöstä ennen sopimuksen tekemistä;

c) käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän laillisen velvoitteen noudattamiseksi;

f) käsittely on välttämätöntä rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi jos kyseiset edut syrjäyttävät rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet, jotka edellyttävät henkilötietojen suojaa, erityisesti missä rekisteröity on lapsi.

3.4. Henkilötietojen käsittely käsittelyn tarkoituksen mukaisesti:

3.4.1. Käsittelyn tarkoitus - turvallisuus ja turvallisuus
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.2. Käsittelyn tarkoitus - tilausten käsittely
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.3. Käsittelyn tarkoitus - verkkokauppapalvelujen toiminnan varmistaminen Henkilötietojen säilytyksen
enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.4. Käsittelyn tarkoitus - asiakashallinta
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.5. Käsittelyn tarkoitus - rahoitustoiminta, kirjanpito
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.6. Käsittelyn tarkoitus - markkinointi Henkilötietojen säilytyksen enimmäiskesto laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti


3.5. Rekisterinpitäjällä on oikeus jakaa asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten käsittelijöille, kirjanpitäjille, kuljetus- ja kuriiriyrityksille, siirtopalveluja tarjoaville yrityksille. Rekisterinpitäjä on vastuussa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterinpitäjä välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot käsittelijälle Maksekeskus AS: lle.

3.6. Rekisterinpitäjä käsittelee ja tallentaa rekisteröidyn henkilötietoja toteuttamalla organisatoriset ja tekniset toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötiedot on suojattu vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, muuttamiselta, paljastamiselta ja muulta laittomalta käsittelyltä.

3.7. Rekisterinpitäjä tallentaa rekisteröidyn tiedot käsittelyn tarkoituksesta riippuen, mutta enintään viisivuotta.

4. Rekisteröidyn oikeudet

4.1. Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa ja tutkia niitä.

4.2. Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoja henkilötietojensa käsittelystä.

4.3. Rekisteröidyllä on oikeus muuttaa tai korjata virheellisiä tietoja.

4.4. Jos rekisterinpitäjä käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja tämän antaman suostumuksen perusteella, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

4.5. Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakastukeen osoitteessa (nahkatohtori@outlook.com) .

4.6. Oikeuksiensa suojaamiseksi rekisteröity voi tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle.

5. Loppusäännökset

5.1. Nämä tietosuojaehdot on laadittu luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti, ja direktiivin 95/46 / EY (yleinen tietosuoja-asetus), Viron tasavallan henkilötietosuojalain sekä Viron tasavallan ja Euroopan unionin lainsäädännön kumoamisesta.

5.2. Rekisterinpitäjällä on oikeus muuttaa tietosuojaehtoja osittain tai kokonaan ilmoittamalla rekisteröidyille muutoksista www.nahkataikuri.com palvelun kautta.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Päivitetty 1.1.2021

Toimitus ja sitä koskevat säännökset

Kaikki tuotteet on tullattu EU:n alueelle joten mitään lisämaksuja tai tullaus toimenpiteitä ei tilaajan tarvitse tehdä tai maksaa tilatessa, eli ostoskorin loppusumma on se maksu jonka kokonaisuudessaan maksat.

-Toimitusajat ja hinnat näkyvät jokaisen tuotteen kuvaukseesa tai tuotevalikossa, sekä toimituskulut kassalla ennen maksua, sekä ostoskorissa. Toim.aika alkaa seuraavasta arkipäivästä. 
Toimitusajat ovat arkipäiviä, emmekä vastaa kuljetutusyhtiön UPS, Fedex, DHL, tullin ym. kolmannen osapuolen toimituksen viivästymisestä aiheutuneita kuluja, koska tälle me emme lähettäjänä mahda mitään. Mikäli paketti on toimitettu väärään noutopisteeseen ota yhteyttä postiin/mh niin he ohjaavat sen oikeaan noutopisteeseen.

Mikäli et nouda pakettia ajoissa postista tai matkahuollosta he palauttavat lähetyksen omiin selvityskeskuksiinsa. Tiedustele noutamatta jäänyttä pakettia heidän asiakaspalveluistaan, paketti ei palaudu meille emmekä korvaa noutamattomia lähetyksiä emmekä uudelleen toimituksesta aiheutuneita kuluja. Noutamatta jättäminen ei myöskään peruuta tilausta. 

Mikäli lähetys vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI korvaushakemus kuljetusyhtiöön, me emme voi hakea korvausta puolestasi vaan sen hakee aina vastaanottaja.

Mikäli pakkauksesta puuttuu jotain on siitä ilmoitettava heti kun vastaanottatte tuotteet ja laitettava valokuva tuotteista paketteineen meille.

Tuotteiden kuvat ovat mallikuvia ja osa tuotteista on pullotettu/pakattu erilaisiin pulloihin/purkkeihin.

Tilausten muutokset

Tilausten muuttaminen maksun jälkeen ei yleensä onnistu, valitse siis tuotteet oikein ja tarkista ne huolellisesti ennen tilauksen maksamista. Jos värikartasta valitaan ohjeiden vastaisesti värejä omilla koodeilla tilauksen käsittely keskeytetään tämän jälkeen jos tilaus perutaan maksunpalautus maksetaan 14vrk jälkeen kun peruutuksesta on sovittu ja siitä vähennetään maksunvälittäjän kulut.
Värikartan ja tuotekuvien värisävyt ovat vain suuntaa antavia ja autokohtaisissa sävyissä tarkista autosi sävy aina sisustan värinrolla. Tuotekuvien sävyt muuttuvat puhelimen, tietokoneiden ym. Näytöllä.

Jos sinulla on epäselvyyttä värin kanssa ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä. Autojen merkkikohtaiset sävyt tehty ns.uusia autoja vastaaviksi joten jos penkkisi on tummunut/kulunut tai siinä käytetty joskus värjääviä balsameita, värillisiä nahanhoito, ym. aineita väri ei välttämättä ole enään sama kuin se on uutena ollut.

Palautukset/peruutukset

Maalit ym.tuotteet sävytetään/pakataan asiakkaan valitseman värisävyn/pullokoon mukaan ja tuotteilla ei ole ns.kuluttajasuojalakiin perustuvaa palautus/perutuusoikeutta, koska tuote ja tuotekoko yksilöidään asiakkaalle, tämän vuoksi tilauksen ilmainen peruuttaminenkaan ei ole käytössä. Jos tuotteiden palautuksesta kuitenkin sovitaan erikseen asiakkaan kanssa, palautus tapahtuu alla mainituin tavoin.

Tuotteiden palautuksessa/vaihdossa tulee ostajan maksaa lähetyskulut ja tullimaksut eli lähettää paketti DDP ehdolla.Jos tuote on lähetetty ilman tullaamattatullauskulut ja tullimaksut vähennetään palautettavasta summasta. 

Lähetyskulut omapostin kautta tehtynä 21,90€-22,90€ S tai M paketti, ei vaaralliset aineet ja palautuksessa tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jolloin sovimme palautuksesta. Palauttaessa tulee täyttää seuraavat liiteasiakirjat:

Kirjeet: Tavaraa sisältävään kirjeeseen on kiinnitettävä tulliluettelo CN22, tai jos lähetyksen arvo ylittää 350€ täytä myös tulliluettelo CN23 ja 3 kpl kauppalaskuja. 

Paketit: Osoitekortti (sis. tulliluettelon), kauppatavaralle 3 kpl kauppalaskuja (+ muut tullaukseen tarvittavat asiakirjat). Liiteasiakirjat täytetään englanniksi.

Huomioi lisäksi, että Tullin sähköinen vienti-ilmoitus tulee tehdä yllä olevien lisäksi, mikäli lähetyksen arvo on yli 1000€, tai jos lähetyksessä on jotain tullirajoitusten alaista tavaraa

Vaarallisten aineiden kohdalla on käyttettävä kuriiripalveluita UPS, DHL ym. Kuriiripalveluiden hinnat vaihtelevat painon, paketin koon ja sisällön mukaan.
Palautusosoite:
Nahkatohtori LTD 12807091
Kemp House, 160 City Road, London
United Kingdom

Ilman oikeita dokumentteja kuljetus jää suomen tulliin eikä lähde maasta, palautus tehtävä 14vrk kuluessa ja tuotteen oltava uudelleen uutena myytävissä. Maksupalautus tulee vain tuotteesta(ei siis postin, kuriiripalveluiden kuljetus/tullikuluista, ym.kuluista) ja se tehdään tuotteen meille saavuttua 14vrk sisään. Maksunvälittäjän veloittamat rahanpalautuskulut vähennetään palautussummasta, emmekä vastaanota tullaamattomia lähetyksiä tai jos palautussuma riittä sitten tullauskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Maksujen prosessoinin, välityksen ja siitä kerätytyt tiedot hoitaa Maksekeskus AS ja Paytrail, me emme kerää eikä meille näy mitään maksuihin liittyviä tietoja.

Tilaamalla tuotteet hyväksytte nämä toimitusehdot ja tietosuojan.