Tietosuojaseloste

1. Yleiset säännökset

1.1. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja varastoinnin periaatteita. Henkilötietoja käsittelee ja tallentaa Nahkatohtori.com , joka on henkilötietojen rekisterinpitäjä (jäljempänä rekisterinpitäjä).

1.2. Tässä tietosuojakäytännössä rekisteröidyllä tarkoitetaan asiakasta tai muuta luonnollista henkilöä, jonka henkilötietoja rekisterinpitäjä käsittelee.

1.3. Tässä tietosuojakäytännössä asiakkaalla tarkoitetaan ketään, joka ostaa tavaroita tai palveluja rekisterinpitäjän verkkosivustolta.

1.4. Rekisterinpitäjä noudattaa lainsäädännön mukaisia ​​henkilötietojen käsittelyyn liittyviä periaatteita ja muun muassa käsittelee henkilötietoja laillisella, oikeudenmukaisella ja turvallisella tavalla. Rekisterinpitäjä voi vakuuttaa, että henkilötietoja on käsitelty lainsäädännön säännösten mukaisesti.

2. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja varastointi

2.1. Rekisterinpitäjän keräämät, käsittelemät ja tallentamat henkilötiedot on kerätty sähköisesti, pääasiassa verkkosivuston ja sähköpostin kautta.

2.2. Jakamalla henkilötietojaan rekisteröity henkilö antaa rekisterinpitäjälle oikeuden kerätä, järjestää, käyttää ja hallinnoida tietosuojakäytännössä määriteltyä tarkoitusta varten henkilötietoja, jotka rekisteröity jakaa suoraan tai epäsuorasti rekisterinpitäjän kanssa ostaessaan tavaroita tai palveluja verkkosivustolla.

2.3. Rekisteröity on vastuussa lähettämiensä tietojen tarkkuudesta, oikeellisuudesta ja eheydestä. Tietoisesti väärien tietojen toimittamista pidetään yksityisyyden suojan rikkomisena. Rekisteröidyn on ilmoitettava välittömästi rekisterinpitäjälle kaikista muutoksista toimitettuihin tietoihin.

2.4. Rekisterinpitäjä ei ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat rekisteröidylle tai kolmannelle osapuolelle väärän tiedon toimittamisen seurauksena.

3. Asiakkaiden henkilötietojen käsittely

3.1. Rekisterinpitäjä voi käsitellä seuraavia rekisteröidyn henkilötietoja:

3.1.1. Etunimi;

3.1.2. Sukunimi;

3.1.3. Puhelinnumero;

3.1.4. Sähköpostiosoite;

3.1.5. Toimitusosoite;

3.2. Edellä mainitun lisäksi rekisterinpitäjällä on oikeus kerätä asiakasta koskevia tietoja, jotka ovat saatavilla julkisissa rekistereissä.

3.3. Oikeusperusta henkilötietojen käsittelyn yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a, b, c ja f alakohdassa:

a) rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

b) käsittely on välttämätöntä sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka rekisteröidy on osapuolena, tai jotta voidaan ryhtyä toimiin rekisteröidyn pyynnöstä ennen sopimuksen tekemistä;

c) käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän laillisen velvoitteen noudattamiseksi;

f) käsittely on välttämätöntä rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi jos kyseiset edut syrjäyttävät rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet, jotka edellyttävät henkilötietojen suojaa, erityisesti missä rekisteröity on lapsi.

3.4. Henkilötietojen käsittely käsittelyn tarkoituksen mukaisesti:

3.4.1. Käsittelyn tarkoitus - turvallisuus ja turvallisuus
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.2. Käsittelyn tarkoitus - tilausten käsittely
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.3. Käsittelyn tarkoitus - verkkokauppapalvelujen toiminnan varmistaminen Henkilötietojen säilytyksen
enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.4. Käsittelyn tarkoitus - asiakashallinta
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.5. Käsittelyn tarkoitus - rahoitustoiminta, kirjanpito
Henkilötietojen säilytyksen enimmäisaika - laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti

3.4.6. Käsittelyn tarkoitus - markkinointi Henkilötietojen säilytyksen enimmäiskesto laissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti


3.5. Rekisterinpitäjällä on oikeus jakaa asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten käsittelijöille, kirjanpitäjille, kuljetus- ja kuriiriyrityksille, siirtopalveluja tarjoaville yrityksille. Rekisterinpitäjä on vastuussa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterinpitäjä välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot käsittelijälle Maksekeskus AS: lle, Syripe:lle ja PayPal:lle

3.6. Rekisterinpitäjä käsittelee ja tallentaa rekisteröidyn henkilötietoja toteuttamalla organisatoriset ja tekniset toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötiedot on suojattu vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, muuttamiselta, paljastamiselta ja muulta laittomalta käsittelyltä.

3.7. Rekisterinpitäjä tallentaa rekisteröidyn tiedot käsittelyn tarkoituksesta riippuen, mutta enintään viisivuotta.

4. Rekisteröidyn oikeudet

4.1. Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa ja tutkia niitä.

4.2. Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoja henkilötietojensa käsittelystä.

4.3. Rekisteröidyllä on oikeus muuttaa tai korjata virheellisiä tietoja.

4.4. Jos rekisterinpitäjä käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja tämän antaman suostumuksen perusteella, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

4.5. Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakastukeen.

5. Loppusäännökset

5.1. Nämä tietosuojaehdot on laadittu luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti, ja direktiivin 95/46 / EY (yleinen tietosuoja-asetus), Viron tasavallan henkilötietosuojalain sekä Viron tasavallan ja Euroopan unionin lainsäädännön kumoamisesta.

5.2. Rekisterinpitäjällä on oikeus muuttaa tietosuojaehtoja osittain tai kokonaan ilmoittamalla rekisteröidyille muutoksista www.nahkataikuri.com palvelun kautta.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Päivitetty 1.1.2022

Toimitus ja sitä koskevat säännökset

Kaikki tuotteet on tullataan EU:n alueelle myyjän toimesta joten mitään lisämaksuja tai tullaus toimenpiteitä ei tilaajan tarvitse tehdä tai maksaa tilatessa, ostoskorin loppusumma on se maksu jonka kokonaisuudessaan maksat.

-Toimitusajat ja hinnat näkyvät jokaisen tuotteen tuotekuvauksessa tai tuotevalikossa, sekä toimituskulut kassalla ennen maksua, sekä ostoskorissa. Toim.aika alkaa seuraavasta arkipäivästä. 

- Tuotteet valmistetaan ja pakataan pääsääntöisesti samana päivänä ja ne lähtevät heti kuljetukseen tämän jälkeen, poislukien mallipalasta valmistettavat maalit.

-Eri toimitusaikoja sisältävät tuotteet samalle asiakkaalle toimitetaan hitaamman tuotteen mukaanEmme vastaa kuljetutusyhtiöden UPS, Fedex, DHL, Royal Mail, Postin, tullin ym. kolmannen osapuolen toimituksen viivästymisestä aiheutuneita kuluja, koska tälle me emme lähettäjänä mahda mitään.
Mikäli paketti on toimitettu väärään noutopisteeseen ota yhteyttä postiin niin he ohjaavat sen oikeaan noutopisteeseen tai neuvovat asian selvityksessä sillä posti tekee loppujakelun asiakkaalle.
Paketin kadotessa kokonaan kuljetuksessa me teemme asiasta selvityspyynnön kuljetusliikkeelle tai postille.

Nouda paketti ajoissa postista tai matkahuollosta tai he palauttavat lähetyksen omiin selvityskeskuksiinsa ja sieltä toimitus teille uudelleen on postin tai mh maksullinen palvelu joka asiakkaan tulee itse maksaa. Jos et kerkiä tai pysty noutamaan pakettia 7vrk sisään postin noutopisteestä voit ostaa postin sivuilta lisää säilytysaikaa, jos paketti ehtii lähteä pois noutopisteestä teidän tulee tilata se takaisin sinne sillä paketti ei palaudu meille (vaikka posti näin virheellisesti väittäisikin), paketin takaisin saaminen noutopisteeseenne voi viedä aikaa 1-2 viikkoa postin hitaudesta riippuen ja he saattavat pyytää siitä lisämaksun joka tulee maksaa noutaessa pakettia. Pakettiin myös päivittyy yleensä teksti: ei voitu toimittaa asiakkaalle eikä palauttaa lähettäjälle. Ota tässä tapauksessa postiin yhteyttä lomakkeella: www.posti.fi/perillesaamaton
Mikäli posti pyytää lisämaksua puuttuvista postimaksuista ym. Älä koskaan maksa niitä ennen kuin otat meihin yhteyttä sillä lähetysten postimaksut on jo maksettu. Mikäli maksat postille jotain ylimääräistä posti ym. Maksua sinun tulee itse tässä tapauksessa tehdä maksusta reklamaatio koska emme voi hakea maksunpalautusta jota emme ole itse maksaneet, posti palauttaa maksun vain sen maksajalle. Emme kuitenkaan suosittele maksamaan tälläisiä ylimääräisiä maksuja sillä  asiakkaan on niitä kokemustemme mukaan vaikea saada takaisin postilta.


Tiedustele noutamatta jäänyttä pakettia postin asiakaspalveluista, paketti ei palaudu meille emmekä korvaa noutamattomia lähetyksiä emmekä uudelleen toimituksesta aiheutuneita kuluja. Noutamatta jättäminen ei myöskään peruuta tilausta eikä oikeuta rahojen palautukseen. Jos tilauksen palautuksesta sovitaan erikseen pakettinne noudon jälkeen katso palautusohjeita alempaa, palautus ei ole maksuton.

Kuljetuksessa vaurioitunut lähetys: Tee HETI noutopisteessä vahinkoilmoitus, ota kuvat paketista ja sisällöstä ja ota vahingosta kuittaus asiakaspalvelijalta, tarvitsemme tätä asian jatkokäsittelyssä ehdottomasti, jos paketti ei saavu teille ollenkaan ota yhteyttä as.palveluumme.

Mikäli pakkauksesta puuttuu jotain on siitä ilmoitettava heti (max.5vrk) kun vastaanottatte tuotteet ja laitettava valokuva tuotteista paketteineen meille jos pyydämme sitä.

Tuotteiden kuvat ovat mallikuvia esim. jokin tuotekuva voi olla vain viitteellinen mallikuva ja osa tuotteista on pullotettu/pakattu erilaisiin pulloihin/purkkeihin kuin kuvissa ja samaa ainetta sisältävät tuotteet yhdistetään usein isompiin pulloihin samassa/saman tilaajan tilauksessa esim. Tilaus 2x50ml saatetaan yhdistetää yhteen 100ml pulloon. Jos jokin tuotekoko, pakkaus tietty tuoteominaisuus on sinulle erittäin tärkeä jossain tuotteessa(esim. fyysinen koko ulkomittojen puolesta ym.) ja se arveluttaa niin kysy siitä aina ennen tilausta, tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Palautusten maksusta voit lukea alempaa.

Tilausten muutokset

Tilausten muuttaminen ei tilauksen teon jälkeen yleensä onnistu, valitse siis tuotteet oikein ja tarkista ne huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Tilaamasi tuotteet välittyvät tilaushetkellä valmistajalle ja tuotteiden pakkaus ja valmistusprosessi alkaa heti, eikä niitä  yleensä ehditä perumaan ennenkuin ne on jo valmistettu.
Värikartan ja tuotekuvien värisävyt ovat suuntaa antavia ja autokohtaisissa sävyissä tarkista autosi sävy aina sisustan värinrolla. Tuotekuvien sävyt muuttuvat puhelimen, tietokoneiden ym. Näytöllä jo esim. tietokoneen, tabletin tai puhelimen kesken värikartan jotkut sävyt muuttuvat ja siksi ne eivät vastaa täysin oikeaa sävyä eikä niitä ole edes mahdollista saada kaikkiin näyttöihin näyttämään samalta, tilaa tarvittaessa ensin pieni pullo testimaalia.

Jos sinulla on epäselvyyttä värin tai tuotteen kanssa ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä. Autojen merkkikohtaiset sävyt tehty ns.uusia autoja vastaaviksi joten jos penkkisi on tummunut/kulunut/likainen tai siinä käytetty joskus värjääviä imeytyneitä balsameita, värillisiä nahanhoito, ym. aineita väri ei välttämättä ole enään sama kuin se on uutena ollut.

Palautukset/peruutukset

Maalit ym.tuotteet sävytetään/pakataan asiakkaan valitseman värisävyn/pullokoon mukaan ja tuotteilla ei ole ns.suomen kuluttajasuojalakiin perustuvaa palautus/perutuusoikeutta, tuote ja tuotekoko yksilöidään asiakkaalle ja myydään Iso-Britaniasta ja tämän vuoksi tilausten ilmainen peruuttaminen/palauttaminen ei ole käytössä. Valmiiksi asiakkaalle jo sekoitetun maalin tilauksen peruuttaminen ei onnistu. Tilauksissa sovelletaan lähtömaan kuluttajasuojalakeja.

Jos tuotteiden palautuksesta kuitenkin jostain syystä sovitaan erikseen asiakkaan kanssa, palautus tapahtuu alla mainituin tavoin ja yhteydenotot tulee ottaa yhteydenotto lomakkeen kautta.

Tuotteiden palautuksessa/vaihdossa tulee ostajan (asiakkaan) maksaa aina lähetyskulut ja tullimaksut eli lähettää paketti DDP ehdolla, lähetysmaksuja ei palauteta palautuksen maksaa asiakas kokonaisuudessaan. Jos tuote on lähetetty ilman tullaamatta, tullauskulut ja tullimaksut vähennetään palautettavasta summasta. 

Lähetyskulut esim. omapostin kautta tehtynä 21,90€-22,90€ S tai M paketti, ei vaaralliset aineet ja palautuksessa tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jolloin sovimme palautuksesta. Palautus ei ole siis ilmainen. Palauttaessa tulee täyttää seuraavat liiteasiakirjat:

Kirjeet: Tavaraa sisältävään kirjeeseen (alle 2cm paksu) on kiinnitettävä tulliluettelo CN22, tai jos lähetyksen arvo ylittää 350€ täytä myös tulliluettelo CN23 ja 3 kpl kauppalaskuja. 

Paketit: Osoitekortti, tulliluettelo CN23, 3 kpl kauppalaskuja. Liiteasiakirjat täytetään englanniksi.

Huomioi lisäksi, että Tullin sähköinen vienti-ilmoitus tulee tehdä yllä olevien lisäksi, mikäli lähetyksen arvo on yli 1000€, tai jos lähetyksessä on jotain tullirajoitusten alaista tavaraa

Vaarallisten aineiden kohdalla on käyttettävä kuriiripalveluita UPS, DHL ym. Kuriiripalveluiden hinnat vaihtelevat painon, paketin koon ja sisällön mukaan.
Palautusosoite:
Nahkatohtori 
128 City Road, London 
EC1V 2NX 
United Kingdom

Ilman oikeita tai virhhellisillä dokumenteilla kuljetus jää jo suomen tulliin eikä lähde maasta, huomioi myös luettelon oikeellisuus tullimaksut menevät sen mukaan.

Palautus tehtävä 14vrk kuluessa ja tuotteen oltava uudelleen uutena myytävissä.
Maksupalautus tulee vain tuotteesta(ei siis postin, kuriiripalveluiden kuljetus/tullikuluista, ym.kuluista) ja se tehdään tuotteen meille saavuttua 14vrk sisään.
Maksunvälittäjän veloittamat rahanpalautuskulut vähennetään palautussummasta (Maksekeskus 4-8€, Stripe 3-5€, PayPal 3-5€).

Stripe Checkout maksut: Jos maksua ei makseta tilauksen jälkeen ja tuotteet on valmistettu asiakkaalle yksilöidysti mm. Maalit, fillerit, elvytysaineet jne. laskutetaan asiakkaalta valmistetuista tuotteista 50%, maksun ollessa avoinna asiakkaalle ei toimiteta uusia tilauksia tai jos on tehty usea tilaus eri maksutavoilla yhdistetään eri maksutavan tilaukset yhdeksi tilaukseksi eikä tuotteita toimiteta ennen kuin koko tilaus on maksettu.
Verkkokaupalla on myös oikeus jättää tilauksesta pois tuotteita oman valintansa mukaan jos maksua ei saada asiakkaalta, tästä muutoksesta vähennetään uudelleen pakkauskuluja sekä valmistuksesta aiheutuneita kuluja tilauksen loppusummasta 20%, min. Veloitus kuitenkin aina 10€.
Stripe maksun maksamatta jättäminen tilauksen jälkeen ei siis peruuta tilausta. Otathan huomioon että tilaamasi tuotteet välittyvät maalitehtaalle suoraan ja tämän vuoksi peruminen tai tuotteiden vaihto enään onnistu ja koska tuotteet on yksilöity asiakkaalle meillä ei ole käytössä ns. tilausten ilmainen peruuttaminen. Jos et pysty  maksamaan Stripe maksutavalla ota yhteyttä niin vaihdamme maksutavan älä tee siis uutta päällekkäistä tilausta!

Mikäli olette maksaneet vain osan maksusta tilausta ei myöskään voida enään perua eikä maksua palauteta. Jos tilaaja ei tässä tapauksessa maksa puuttuvaa loppusummaa, tilausta ei myöskään toimiteta ennen puuttuvan maksun suoritusta ja maalit jäävät odottamaan tullivarastoon kunnes loppumaksu on maksettu, jos maksua ei makseta 1kk:n sisään tuotteita ei enään toimiteta. Uudesta osamaksusta samaa tilaukseen Stripe perii kulloinkin voimassa olevan maksukulun 1-3€, riippien maksettavasta summasta.

Maksujen prosessoinin, välityksen ja siitä kerätytyt tiedot hoitaa Maksekeskus AS, Stripe ja PayPal, me emme kerää eikä meille näy mitään maksuihin liittyviä tietoja. 

Suomen Posti antaa usein virheellistä tietoa ilmaisista palautuksista ym. Joten luethan toimitusehdot tarkkaan koska kyseessä on EU:n ulkopuolelta toimitettava tuote, johon sovelletaan lähtömaan (Iso-Britanian) lakeja. 

Reklamaatiotapauksissa asiakkaan on toimitettava tuote meille omalla kustannuksellaan ja reklamaation päätöksestä riippuen palautuskulut joko palautetaan tai ne jäävät asiakaan maksettaviksi. Reklamaatiota ei pystytä käsittelemään jos asiakas ei suostu toimittamaan reklamaation kohteena olevaa tuotetta tarkastukseen. Mikäli tuotteessa ei todeta esim. vikaa laitevalmistajan yms. toimesta tuotteen palautuksen maksaa asiakas, jos tuotteen haluaa vielä  itselleen takaisin. 

Tilaamalla tuotteet hyväksytte nämä toimitusehdot ja tietosuojan.